Het programma

Cinema Dongen vertoont haar films, afhankelijk van het genre, op verschillende dagen van de week. Arthousefilms worden op de maandag- of woensdagavond vertoond, populaire (blockbusters) films op de laatste donderdagavond van de maand  en kinderfilms op wisselende dagen in de middag. Op de ‘donderdagavondfilms’ werkt Cinema Dongen samen met Gasterij Den Hamse Bok. Op vertoon van jouw toegangskaart ontvang je op de avond van de voorstelling een gratis borrelplank.
De films worden zonder pauze vertoond. Het filmseizoen start eind augustus en eindigt eind mei. Wij starten de filmvoorstelling om 20.00 uur en de zaal is open 30 minuten voor aanvang van de film. De kassa bevindt zich voor de ingang van de zaal en deze wordt bereikt door bij de hoofdingang twee keer links te gaan. Via eigen website, nieuwsbrieven en on- en offline media worden geïnteresseerden geïnformeerd over het programma.

Toegangsprijs

De toegangsprijs bedraagt € 8,00. Vergeet je bankpas niet want je kunt uitsluitend betalen per pin. Wij accepteren geen bioscoop- of andere kortingsbonnen.

Parkeren

De films worden vertoond in theaterzaal Dongepark in Woonzorgcentrum Mijzo. In de directe omgeving van dit gebouw zijn volop gratis parkeermogelijkheden.

After-party

Na de voorstelling is er gelegenheid tot 23:00 uur na te praten in en rondom het café op ’t Plein in de Volckaert.

Algemeen

Om de filmvoorstelling soepel te laten verlopen en jou een fijne en gezellige avond te verzorgen hebben we enkele huisregels opgesteld die onder het menu huisregels zijn te raadplegen.