Het programma

Jaarlijks worden circa 40 films gedraaid. De films worden in de regel zonder pauze vertoond. In de zomermaanden juni – juli – augustus zijn er geen voorstellingen. De voorstellingen vinden plaats op maandag en de week daarop op de woensdag. Aanvang 20.00 uur en de zaal gaat open om 19.30 uur. De kassa bevindt zich voor de ingang van de zaal en deze wordt bereikt door bij de hoofdingang twee keer links te gaan. Via eigen website en nieuwsbrieven worden geïnteresseerden geïnformeerd over de te verwachte films. Daarnaast wordt aangekondigd in lokale weekbladen en websites.

Toegangsprijs

– los kaartje: € 8,00
– ledenprijs:  € 6,00

U kunt betalen per pin of contant. Om opstopping bij de kassa te voorkomen heeft pinnen onze voorkeur. Daarnaast accepteren wij geen bioscoop- of andere kortingsbonnen.

Parkeren

De films worden vertoond in theaterzaal Dongepark in Woonzorgcentrum Mijzo. In de directe omgeving van dit gebouw zijn volop gratis parkeermogelijkheden.

After-party

Na de voorstelling is er gelegenheid tot 23:00 uur na te praten in en rondom het café op ’t Plein in de Volckaert.

Algemeen

Om de filmvoorstelling soepel te laten verlopen en jou een fijne en gezellige avond te verzorgen hebben we enkele huisregels opgesteld die onder het menu huisregels zijn te raadplegen.